注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

下午翻学  

2009-09-06 13:06:56|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

9月6号,我要回校了

E个moment,校园里应该都好多人了,或好多人都系回校路上了

而我依然安坐家中,哈哈哈

 

望住厅中央那一大堆行李(两箱衫,一箱日用品,一大箱食物……)

百感交集~

5想开学,不过同往年5一样嘅系,理由多了一个:

开学意味出社会工作嘅日子越嚟越近,有点彷徨,有点兴奋,有点迷惘,有点憧憬……

 

新学期希望同大家都相处得开心,尤其系同宿舍嘅人

毕竟同一屋檐下快两年,5多5少有感情

我好信缘分,5好讲全中国!全学校咁多人,我哋都可以分埋同一宿舍,咁系一种多大嘅缘分啊!!

希望大家好好珍惜以后相处嘅日子,让以后嘅回忆更加美好

我自问系个好好脾气,好好相处嘅和平爱好者,从来讨厌纷争

 

新学期,looking forward

  评论这张
 
阅读(21)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017