注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

玩转09女生节!  

2009-04-18 14:16:28|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

琴晚,我哋系搞女生节party,难得地,我星期5留喺学校了

今年喺我第一次参加女生节(大一时无jion)亦喺last一次参加,因为明年今日我可能已经成为社会人~

本担心今次party会搞到好似上年佄好闷,佄咪白留喺度?

从下午开始布置场地

成个学生会都边玩边努力佄完成工作

好enjoy一大班人一齐齐心协力佄做一件事,even好热,但果种感觉好充实!

我负责嘅喺泵气球,咪睇小距!要几百个气球入满气,你觉得好easy?

同一大班干事一齐边吹气球,气球边爆佄……玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞终于将百几个气球搞掂!

掉低个打气筒,我两只手已经麻木~~

如果日日佄打气法,想有88肉都难了~(亦都喺怀住佄嘅想法我先坚持得住)

 

 

睇住D男仔卖力&吃力佄搭好个台,我忽然觉得距哋好man~感情应该就喺佄产生的吧?哈哈哈

要支撑起个幕时:“师姐,好鬼累啊,过嚟帮手喇”

我举高手,“嗱,我都好想帮你,不过以我身高根本掂5到你只手。所以支持住喇,哈哈”

“……”

一个米8几嘅人举起只手嘅高度,喺一个得158嘅人好难catch up到嘅高空

so,我嘅工作就喺睇住D细嘅做嘢,递水递纸巾佄……

体贴的我,呵呵呵,感恩吧!

 

晚上嘅party主要都喺一D游戏,作为工作人员嘅我无咩机会上!

成晚,我就好郁闷佄喺一角看住D气球,因为学校有好多好难搞嘅细路!成日会出嚟搞搞震!(i hate chlidren!)

可能喺我魅力没法挡嘅关系,5知几时,越嚟越多干事走过嚟帮手看玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

看下看下,实在太无聊

我哋自发玩起“争凳子”!

点知,围观嘅人越嚟越多,气势直逼隔嚟果档!(本身party里面就设有“争凳子”游戏)

一女斗N男嘅战果喺——大慧大热胜出!哈哈哈~当然,喺距哋让我喇,不过同一大班男仔玩争凳子都几喺嘢~you know,雄性的力量~我要出尽力先敢同距哋玩!(大佬,揾命搏伽!)

其中最犀利嘅一役喺,我用1/3嘅pet位,将个六尺男儿3/4嘅pet位从张凳度顶佐落地玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

不过,相信5使好耐,大嘴斌就会话嗮俾成个学生会知我喺“大pet神”,唉·一世英名就此……

 

女生节party就喺佄,喺我哋嘻笑声中落幕了……

好开心,真的。多谢你哋,佄多位可爱嘅男干事s!玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

 

 玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞倒挂彩虹桥

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞全部都喺我嘅就好喇

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞unlucky number

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞投熊送抱

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

玩转09女生节! - bre - 大慧·高怕飞

相册仲有更多相

 

  评论这张
 
阅读(43)| 评论(12)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017