注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

留守学校  

2008-09-05 13:06:56|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

雨已经落佐几日

本来逢礼拜五就有得归家,不过由于礼拜六日要迎新,i must罕有地留守学校!

宿舍成班出嗮去shopping,剩下我&another one……

难得的安静我应该开心or5开心~老彭叫我小心累亲,礼拜六日会好辛苦!

其实预佐啦,一年前入学生会嘅时候

even听日先正式入学,不过今日已经见到有好一部分新生报到。见到距哋个样(四围望,充满期待,满是好奇嘅表情)不禁啉起自己一年前都喺咁样

咁又过佐一年……好多事发生,经历……一年前嘅现在我仲未入学(喺9月15),仲未识老彭,仲未……

这一年我感觉成长不少,学识珍惜,学识包容……

Lastly,希望听日5好累死,新生5好扮嗮嘢,自己事情自己搞掂

PS:要俾人叫师姐啦,5~叫老嗮!

  评论这张
 
阅读(15)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017