注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

不一样的纪念日  

2008-11-10 21:35:16|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

哈哈 一年前嘅今日真喺好开心~

睇翻一年前嘅日志感慨~

本以为纪念日会喺点 喺度啉:平时D乜日子点过,甚至5使点过都无所谓,but今日喔 点你都应该俾D difference我啊?!我清楚你依家嘅苦处 我觉得“女生很容易满足的!但是要看那人怎么去做了”

你话我点解E排成日发脾气

我成日?成日?一个星期一次算5算多?

讲俾姊妹们听话我同某人好少闹交,一年嚟5够5次。无人信

咁越嚟越接近E日,但见某人完全无回事!我喺一个正常嘅20岁女仔,叫我点会心情好!

我自问已经好压抑自己,同自己讲会好嘅会变好嘅以后就会好嘅……一次次,你都话“喺我5识点表达” 哈 你以为万能伽每次?!基本上我已对此免疫,对promise免疫

到啱先喺我心灰意冷嘅时候你先打电话嚟问我出5出去……每次都要打击完我,搞到无晒兴致先话“好啦好啦,去咯”

i should said:everything is too late

我5喺一个爱发脾气嘅人,我好少对人发脾气。因为对我来说,好多事&人都5值得我去发脾气!女仔点解要发脾气?如果5明,5好学人追女仔,5好学人拍拖!

that's all!

thanks for watching

  评论这张
 
阅读(41)| 评论(13)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017