注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

简单爱  

2008-01-19 19:13:49|  分类: 四围逛 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
今日同彭彭出去行街,其实都无行D乜.因为我地都5中意人群5中意人多嘅地方.so,我地喺西关圈窿圈瘌,榅D地道小食
出到嚟,见到恐怖嘅上下九(我啉宜家我地E个年纪嘅人都5会去伽喇~),于是我地决定去D无佄多人,安静D嘅地方——博物馆!跟住,我地坐铁去省博物馆,原嚟今日有个关于河南一D啱出土嘅文物展&潮州木雕.呵呵呵~我好中意木雕伽!
跟住我地就一边傻下傻下佄周围睇……原嚟彭彭好中意睇ED嘢伽,对历史亦都好有兴趣,距话曾经有啉果考考古噶(哇,睇5出喔~)喺里面,我觉得绝大多数都喺D退休人士&望落好有文化嘅uncle.so,我地两个好扬眼visit佐两个几钟,我地终于totally睇嗮所有展品(累~不过好满足,每次去博物馆都有E种feel,加上有彭彭喺度~~)
jay chou出佐佄多新歌,一直都最中意<简单爱>……而<简单爱>亦都喺我地开始嘅证明.date佐几次,似乎我地嘅爱真喺简简单单佄去爱……


  评论这张
 
阅读(15)| 评论(4)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017