注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

k歌之王,是我  

2007-08-09 20:47:15|  分类: 讲咩都得 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

我发誓下次一定要完完整整佄唱嗮劲歌金曲 钱钱钱钱~~!

今日确认完志愿,同哎呀黎怡嘉慧cici一齐去neway唱K。

呼~~生平第一次唱得佄爽!不过后遗症喺:倒舍两杯嘢,搞到成地都喺甜嘢,把声沙嗮~~  讲真我觉得neway都真喺几麻麻,可能HK嘅会好D啩,不过都喺钱柜好(虽然喺贵D)  唱佐3个钟我觉得仲未够喉,好多歌都喺快进佄过噶,下次我要一个人去,唱到无声为止~~!

 

  评论这张
 
阅读(68)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017