注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

高考过后  

2007-06-09 20:29:07|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

呼~~终于都考完啦,终于都结束啦!

今日考完X,个人当堂松嗮,好似轻佐10斤佄。考完当然开心啦,啉起可以到处玩,四围逛就兴奋!!

不过5知点解,忽然啉番起之前嘅日子,其实都5喺话佄辛苦。因为可以同全班一齐奋斗,一齐努力······虽然当中会有开心,会有失落,会有成功嘅喜悦,也有失败嘅痛苦。不过全程都有屋企人同朋友嘅支持同鼓励,日子真喺过得好充实,好······总之喺一世都5会忘记,一世都值得回味。

宜家静落嚟,突然有少少5舍得E段日子,E段香槟色嘅日子(我好想用E种颜色嚟形容),好似响阳光下发出淡淡嘅金色。唉~~怪5得D人话“回忆总是美好的”

好想去毕业旅行吖~~见到人地7中佄开心佄计划紧,但喺又5多见我地班话搞。(其实有人讲话去伽,but······)唯有多D去行街买嘢补数啦~~(吖,好似太多嘢要买,死啦,肯定5够钱啦~~)

唉~~其实仲有好多嘢想讲,但一时之间又5知点讲~~

Anyway,考完真喺成身松嗮!

P.S cong快D番嚟吖~~!我要手信伽!哈哈哈~~~

  评论这张
 
阅读(24)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017