注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

first time  

2007-06-19 22:43:02|  分类: 四围逛 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日做佐好多人生嘅第一次,好开心^_^

firstly,化妆!个fren帮我茬佐粉底(不过,响影E张相果时已经化嗮~~),仲茬佐少少眼影,呵呵~~喺金色伽!5知点解,个fren茬E只色话好5知点佄(5喺我话伽),但喺我茬就5知点解,个个都话好睇^_^5通我啱D比较luxary嘅色?

secondly,前两日买佐个卷发器,今日终于可以试下lu,因为响屋企无机会用(阿妈5俾 )于是cici同大头一齐一人一边佄帮我卷(只大头喺第一次帮人卷伽!!!!)原嚟卷完发嘅我都几好睇伽,哈哈~~~等我第日有机会出去识下人先 不过响影帖子相果阵已经······几乎无嗮~~睇5到喇~~

今日响cici屋企同大头3个人一齐扮靓靓,跟住一齐出街。呵呵,不时有人另过嚟望下我地,当然,男仔居多!^_^不过cici同大头的确喺几好睇嘅。唉~~拍拖多我5知几倍 距地成日都有男仔约。唉~~今日同大头食饭果阵又有电话嚟,唉~~面都红埋,讲嘢······唉~~声坛都变嗮。好可爱^_^恋爱中的女人。几时轮到我錜?

个个都话我精神佐好多!!!!     

我今日着E件衫 有D似湘琴响《恶作剧》里面成日着果件 距仲好中意宜家我佄扎 而且···我同距嘅身材都好似 E个喺好事定坏事錜?(E张相有D“装可爱”之嫌,不过张相出佐嚟我先知吖~~break嗮我嘅形象)

cici唔喺最左边果个喔

我只手···大头个口无语ing中间果位个头 我笑佐成min

果位个头阵喺···

  评论这张
 
阅读(26)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017