注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

painting,but still feel happy^_^  

2007-05-25 18:47:59|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日考嗮3模,未来十几日都无假放,星期日都要番学难得今日下午5使番学,同埋班fren一齐去打羽毛球!运动下,relax下。

最近feel到自己D肉好削,仲肥佐十几斤!!!!身材走嗮样!哇~~点算哇,就嚟夏天啦,点着短袖衫哇~~我仲啉住今个summer可以变下身,做个成熟嘅大学生添。睇嚟之前睇啱嘅果D好正嘅衫要放弃啦~~又要与肥为伴啦~~

可能太耐无运动啦,打做半个钟已经好累了只左手冤到~~不过大汗搭细汗嘅感觉好正^_^成身飙嗮汗,件衫变嗮深色,D阴贴到块面实一实,好笠!仲5小心跣手,俾只球拍嘟亲,搞到手嘅内侧淤佐一嗒。我啉听日会仲淤,因为宜家已经好疼点解我佄囵撙伽~~不过都喺好开心,可以同成班人一齐出去癫下。Oh~~这就是青春?Oh,青春~~我地仲约埋地日暑假都嚟打添(喺先算啦,D人讲嘢无句真嘅)。

场租超抵,两个场两粒钟先¥60,今日10个人去,一人先6蚊。就响市交控中心果度。

跟住同埋几个fren一齐行番屋企,你眯话,都几远伽,好采喺斜坡路,又有树荫,行得好舒服!哈哈~~我地仲好似5识累佄,行埋鹿湖(我见到你间屋屋哇,cong)

唉~~不过今日真喺好累,我啉今晚我会训得好好

  评论这张
 
阅读(34)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017