注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Fat House Cat

http://weibo.com/beerae

 
 
 

日志

 
 

好嬲吖~~~(calm dowm)  

2007-04-01 13:44:39|  分类: 心情杂记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

基本上我觉得4.1号真喺一个号黑我憎嘅节日,好无聊 都5知边鬼个invent出嚟嘅。俾人整古真喺5喺咩好事,而且仲要响好无mood果阵。上完cong俾果个网,too shock to say anything!果下真喺好嬲,一时都5知做咩好。因为果个喺我收埋佐好多年嘅嘢,收响我心底好耐嘅嘢,which无论宜家定喺以后都5多想俾人知道。so,E个joke,play得太大啦!

不过,5知点解,讲佐出嚟好似又无咩嘢,个人反而好似舒服佐~~~点解錜?maybe由于E样嘢可能过佐去太耐,时间冲刷佐好多嘢,亦都带走佐好多嘢,好多嘢都change佐,无论人或事。so讲佐出嚟竟然会佄舒服~~但喺反而又勾起我之后嘅一D我5想再啉起嘅事(of cos唔喺the firts one)唉~~高中真喺发生佐好多嘢,一D喺开心嘅,而另一D······心情好复杂。

讲真,我觉得“回忆总是美好的”,以前嘅嘢总会喺令人回味(至少喺我啦)。唔讲出嚟都5知,原嚟我可以佄坦然佄讲出嚟,佄坦然佄回忆(距都好耐无响我脑海出现啦,5通我已经忘记佐距?我5想吖~~我觉得果段泛黄嘅回忆感觉好美好,好值得去回味,唉~~人生)

或者一切都会远去,包括人嘢感情。第日如果讲番起距,或者见番距,我会将E段回忆讲番出嚟,等大家可以缅怀青春,maybe。我真喺好珍惜E段泛黄嘅回忆,啉番起都几好^_^识得放开都喺件好事(包括宜家果个)

注:cong我无嬲你哇,宜家。喺你make我可以重新整理一次自己嘅心情,等我了解宜家自己嘅感情。放心咩都gone by佐啦

  评论这张
 
阅读(42)| 评论(2)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017